Vitamine Maandbox

Ontdek wat gepersonaliseerde voedingssupplementen voor jou kunnen betekenen. In deze box zitten producten die geschikt zijn voor dagelijkse inname. Het is veilig om ze het hele jaar door te gebruiken. Je zult al snel merken dat je lichaam meer energie ter beschikking heeft. Je bent minder snel vermoeid, voelt je krachtiger en mentaal beter in balans. Een mooie basis als je opzoek bent naar extra voedingsstoffen van topkwaliteit en verzekerd wilt zijn van persoonlijk afgestemde doseringen.

 

Bij regelmatig wisselende leefomstandigheden is de Kwartaalbox een betere optie. Het unieke aan deze box is dat we ieder kwartaal contact hebben en de box bijstellen naar jouw omstandigheden op dat moment. Niet alleen passen we de voedingssupplementen aan naar het seizoen, maar ook aan jouw agenda.

 

Heb je nog vragen?

Vraag jij je af welke Vitaminebox geschikt is in jouw situatie? Of heb je vragen over het gebruik van de producten? Onze professionals staan van maandag t/m vrijdag klaar voor al je vragen over het gebruik van de voedingssupplementen.

Zet je gezondheid voorop. Daar helpen we je graag bij

 


Aan de slag in drie stappen