Vitamine Kwartaalbox

Met de Vitamine Kwartaalbox gaan we een stap verder. We kijken we niet alleen welke producten passend zijn voor jouw leefstijl en omstandigheden, maar houden ook rekening met het seizoen. In de winter heb je bijvoorbeeld een hogere dosering vitamine D3 nodig dan in de zomer. Of misschien heeft je immuunsysteem behoefte aan extra vitamine A, C of het mineraal Zink.

 

Zo zijn er voor ieder persoon en seizoen verschillende voedingssupplementen die geschikt zijn om de gezondheid te ondersteunen of verbeteren. Door het regelmatig aanpassen van voedingssupplement is het mogelijk om, bij bepaalde omstandigheden en behoeften, tijdelijk een hogere doseringen in te zetten. Onze orthomoleculair therapeut kijkt graag met je mee en staat klaar voor al je vragen.

 

Het unieke aan deze box is dat we ieder kwartaal contact hebben en de box bijstellen naar jouw persoonlijke omstandigheden op dat moment. Niet alleen passen we de voedingssupplementen aan naar het seizoen, maar ook aan jouw agenda. Met een drukke baan kun je bijvoorbeeld iets gebruiken voor meer rust in je hoofd. Op vakantie is je spijsvertering je dankbaar als je daar de passende producten voor bij je hebt.

 

Heb je nog vragen?

Vraag jij je af welke Vitaminebox geschikt is in jouw situatie? Of heb je vragen over het gebruik van de producten? Onze professionals staan van maandag t/m vrijdag klaar voor al je vragen over het gebruik van de voedingssupplementen.

Zet je gezondheid voorop. Daar helpen we je graag bij

 


Aan de slag in drie stappen