VITAMINE JAARBOX

De Vitamine Jaarbox is op en top luxe. Je ontvangt twee keer per jaar een box met producten en iedere maand extra informatie en een stappenplan om actief aan de slag te gaan. Je leert wat nodig is om je gezondheid optimaal te ondersteunen en legt een basis waar je levenslang op terug kunt vallen.

 

Iedere maand ontvang je informatie over de onderwerpen waarmee we aan de slag gaan. Want wist je dat een goede basis leggen erg belangrijk is om je fit en in balans te voelen? Is je zuur-base balans optimaal? Hoe is het met je spijsvertering gesteld? Heeft je darm of lever eerst extra ondersteuning nodig voordat we met je hormoonbalans aan de slag gaan?    

 

Alle voedingssupplementen en het stappenplan zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Jij bepaalt zelf in welke mate jij hiermee aan de slag wilt gaan. Is de bijgeleverde informatie voldoende voor jou? Of ga jij liever actief aan het werk met het stappenplan, de bijgeleverde recepten en handige tools om je gezondheid actief te ondersteunen. Na een jaar hebben we alle thema’s doorlopen. Daarna kun je het abonnement eenvoudig aanpassen aan jouw wensen van dat moment.

 

De Vitamine Jaarbox  is verkrijgbaar vanaf oktober 2022.

 

Heb je nog vragen?

Vraag jij je af welke Vitaminebox geschikt is in jouw situatie? Of heb je vragen over het gebruik van de producten? Onze professionals staan van maandag t/m vrijdag klaar voor al je vragen over het gebruik van de voedingssupplementen.

Zet je gezondheid voorop. Daar helpen we je graag bij

 


Aan de slag in drie stappen